Bokwa har flere genrer med hver sine kendetegn og muligheder.

Selvom de er forskellige, vil du dog let kunne genkende mange trin. Har du prøvet en genre, kan du ret let komme ind i en time med en anden genre, fx fordi L ligner sig selv - med meget lille variation for at matche den aktuelle genre.

Hver genre har typisk også nogle signaturtrin, der kun er i den genre - for så forskellige er de omvendt også! Så helt sikkert noget der er værd at prøve.

 

Genre Kendetegn
Bokwa

Her startede det hele. En glad fitnessform hvor vi danser bogstaver, tal og tegn. Det er en kardiotræning hvor vi har det sjovt.
Der er plads til alle og det kan laves i helt lav intensitet og helt høj intensitet - ved siden af hinanden til det samme musik.

Bokwa Tone and Core
(videoer)

Fokus på muskeltræning og derfor vigtig teknikken er rigtig for at ramme de rigtige muskler. Med armbåndvægte til at forbedre træningen.

Bokwa Step and Up
(videoer)

Så tages der lidt mere ved i benene - for nu er der en stepbænk med i træningen.
Mange trin ligner dem du kender i Bokwa. Fx er et L som det plejer, du træder bare op på stepbænken når du går frem.
Der hvor Step and Up for alvor adskiller sig, er at 1+1 sker ved at starte på venstre ben (mod normalt højre) og gå op på stepbænken.

Bokwa Punch and Strike
(videoer)

Så er der tæv i luften - og du får armene til at give en omgang!
Som navnet hentyder, så er der blandet lidt boksning ind i Bokwaen, hvor du konstant har gang i armene og dermed får en rigtig god træning til dem også.
De fleste trin er "fyldt op", så der er ikke meget tid/luft til vrikken numse - her gælder det bare om at følge de lidt krævende trin.

 

Videoer af genrerne er på vej...